Skip to main content

Interier

Stenske nalepke

Stenske nalepke preprosto in hitro naredijo tisti WOOW-efekt v vašem domu. Primerne so za vsak prostor bodisi doma ali v službi.
Lahko izbirate med obstoječimi vzorci ter izberete velikost in barvo, ali pa si omislite čisto svojo.
Skupaj bomo oblikovali prav tako, kot si želite.

Enobarvne, barvne, piši-briši ali svetleče stenske nalepke enostavno prilepimo na belo ali predhodno pobarvano steno in naš cilj je dosežen. Naša dnevna soba, kuhinja, hodnik, kopalnica, pisarna je na hitro videti povsem drugače. Ta cenovno ugodna rešitev je primerna za vsak prostor in za vsak žep.
Stenske nalepke so vsestranske. Lahko izbirate iz vzorcev in barv, predlaganih na naši strani, lahko pa izdelamo tako, ki bo čisto po vaših željah. Recimo, da si želite polepiti večjo steno z nekim vzorcem, ki ste ga nekje že videli, ali ste si ga preprosto zamislili, mogoče želite poseben vzorec z imenom, le domišljija je meja.
Ko se naveličamo, nalepko enostavno odstranimo in postopek poljubno ponovimo, lahko tudi večkrat.

Z veseljem vam pomagamo pri izbiri. Za obisk pri vas nas pokličite na 041 236 983 ali nam pošljite fotografije vašega prostora in vam takoj naredimo vizualno predstavitev. Tako boste že vnaprej vedeli, kako nalepka "diha" v vašem prostoru. Na podlagi videnega se boste bistveno lažje odločili med velikostjo in široko izbiro barv.

Pošlji povpraševanje