Skip to main content

Mizarstvo

Obnova starega pohištva

Obnova starega pohištva

V vsakem domu se najdejo stoli, stara omara ali ostali kosi pohištva, ki ne izgledajo več privlačno. Rabljeno pohištvo lahko z malo dela izgleda kot dizajnerski kos, ki popestri vaš prostor in mu da poseben karakter.

Pri obnovi pohištva se srečajo kreativnost, želja po lepem, varčnost, ustvarjalnost, racionalnost, ter pozitiven odnos do naše dediščine in narave.

V današnji ponudbi zelo dragega kvalitetnega masivnega pohištva in poceni nekvalitetnega pohištva nastane vrzel, ki jo s prenovo starega pohištva lahko zapolnimo. Pri nas rabljeno pohištvo obnovimo ali predelamo. Pri prenovi in barvanju lesa uporabljamo naravne materiale kot so apnene barvelaneno olje za les in vosek. Končni izdelek je kvaliteten in zanimiv kos pohištva, ki bi si ga želeli imeti v svojem domu ali poslovnem prostoru.

Za ogled vašega pohištva nas pokličite na 041 236 983, ali pa nam pošljite fotografije pohištva na info@udg.si. Na podlagi vaših želja ter potreb bomo staremu, dotrajanemu pohištvu vrnili funkcionalnost in lepoto. Naj vaš prostor ponovno zasije!

Pošlji povpraševanje