Skip to main content

Mizarstvo

Izdelava unikatnega pohištva

Izdelava unikatnega pohištva

Ste se kdaj spraševali, kam gre odpadni les lesne industrije, staro, že rabljeno pohištvo ali polomljena drevesa? Ta "odpadni" material je naš temelj in glavni vir proizvodnje. V vsakem kosu odpadnega ali starega lesa najdemo navdih in izdelamo unikatenkvaliteten in uporaben kos pohištva. Skrb za naravo in zadovoljna stranka so vodilo našega mizarstva.

Unikatni kosi pohištva, ki ga v našem mizarstvu izdelamo iz odpadnega lesa je pohištvo z dušo, ki najde mesto v vsakem domu. To so kosi pohištva, narejeni iz odpadnega lesa, rabljenega pohištva in starega lesa, bodisi vrat, lesenih oken, tramov, ali lesa, nabranega v naravi (polomljena drevesa, veje, štori)…, skratka ves les, ki ga je možno reciklirati. Na tak način kupcu ne le ponudimo lep, moderen in unikaten izdelek, temveč ga hkrati osveščamo o pomenu reciklaže lesa ter gradimo pozitiven odnos do narave.

Naš unikaten kos pohištva najde mesto v vsakem prostoru, v katerega želimo vnesti nekaj novega, ga malo osvežiti, ali pa le dodati tisto „nekaj“, kar bi dalo piko na „i“. Naš kos pohištva je topel, saj je narejen iz naravnega materiala, na pogled prijeten, saj je moderno zasnovan in skrbno izdelan, je neškodljiv nam in okolju, saj ga obdelamo z naravnimi materiali (okolju prijaznimi barvami, voski, olji).

Imate idejo ali željo po novem, unikatnem, funkcionalnem, kvalitetnem in cenovno ugodnem kosu pohištva? Pokličite nas na 041 236 983 ali nam svoje želje zaupajte na info@udg.si. Obljubimo vam, da bo točno tak unikatni kos pohištva, kot si ga želite, kmalu krasil vaš prostor.

Pošlji povpraševanje