Skip to main content

Spletne storitve

Izdelava spletnih strani

Naj bo vaša internetna stran moderna, kvalitetna tako oblikovno kot vsebinsko. Za vas izdelamo novo internetno stran, prenovimo in optimiziramo obstoječo internetno stran ter jih prilagodimo za pregledovanje na mobilnih telefonih in tablicah. V sodelovanju z vami dosežemo, da je stran opazna, prepoznavna in kar je pomembno uporabniku prijazna. Vse naše strani so prilagojene iskanju vsebin na mobilnih napravah.

Na začetku sodelovanja analiziramo potrebe, ter ključne elemente strani. Nato izdelamo okvirni načrt spletne strani v skladu s cilji in potrebami, ki smo jih določili. Spletno stran naredimo v najkrajšem možnem času, ki je seveda odvisen od zahtevnosti projekta. Stran je končana, ko ste tako vi, kot mi zadovoljni s končnim izdelkom. Vse naše strani so prilagojene pregledovanju na mobilnih telefonih in tablicah, kar je zelo pomembno v današnjem trendu iskanja vsebin na mobilnih napravah. Na vašo željo vam stran opremimo s CMS sistemom (sistem za lastno urejanje strani), saj se zavedamo, da stran mora živeti, da bi ostala v koraku s časom in vašimi potrebami ter povpraševanjem strank ali pa vam jo urejamo mi. Ponujamo storitev svetovanja in urejanja strani ter strokovno podporo tudi po zaključenem projektu.

Poskrbite, da se ne izgubite v današnji poplavi vizualnih komunikacij. Ne veste kako? Pokličite nas na 040 540 040 ali nam pišite na info@udg.si. Za vse ostalo poskrbimo mi.